Profunda Diving

De duikreferentie in Aalst en omgeving

Contact opnemen >

Bestuur

Maak kennis met het bestuur van Profunda.

Card image cap

Koen

Koen is voorzitter van de Raad van Bestuur en leidt de vergaderingen van het bestuur en de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Hij vertegenwoordigt de club naar buiten en zorgt voor contacten met sponsors, de Stad Aalst, het zwembad etc., kortom hij verzorgt de PR van de club.

Voorzitter

Card image cap

Peter

Peter zorgt ervoor dat de administratie vlekkeloos loopt. Hij zorgt voor de ledenadministratie (opvolging geneeskundige keuringen, inschrijvingen leden, contacten met NELOS, etc). Hij bezorgt je ook regelmatig de clubnieuwsbrief met alle nieuwe weetjes en activiteiten

Secretaris

Card image cap

Luc

Luc is baas van en in het materiaalkot. Hij zorgt ervoor dat het materiaal van de club perfect onderhouden wordt. Hij zorgt ook voor het vullen van de duikflessen. Bij hem kan je ook terecht voor het ontlenen van duikmateriaal.

Materiaal Meester

Card image cap

Hans

Hans is verantwoordelijk voor het clubbudget. Hij bewaakt de inkomsten en uitgaven van de club. Bij Hans kan je terecht voor de betalingen van je lidgeld en de homologatiegelden bij het verwerven van een nieuw duikbrevet.

Penningmeester

Card image cap

Dave

Dave is verantwoordelijke voor alle duikopleidingen binnen de duikschool. Hij zit de instructeursvergadering voor. Bij hem kan je terecht omtrent al je vragen inzake opleidingen. Hij organiseert de theorie- en zwembadlessen.

Duikschool verantwoordelijke